Produkter/tjenester
Villmarksbarna i arktis

I denne boka får du bli med Villmarksbarna på flere forskjellige eventyr i Arktis, områder som ligger nord for Polarsirkelen. Der har de vært på tur på Grønland, i Alaska, på Svalbard og i Norge. De har truffet ulike folk og fått oppleve mange forskjellige dyr. Gjennom denne boka får du være med på opplevelsene, samtidig som du lærer litt om naturen i nord. Dette er turer som leserne vil kjenne igjen både fra kinofilmen «Villmarksbarna – en eventyrlig reise» og fra serien «Villmarksbarna» på NRK Super. Boka passer både som høytlesing og for barn som leser selv. Boka kan leveres med personlig hilsen og signatur av Villmarksbarna..

Pris kr 349,- (inkl. frakt og hilsen/signatur)

Villmarksbarna på eventyr

Har du sett Villmarksbarna på NRK Super? Narve, Runa, Ida og Guro elsker å sove ute, gå på ski, fiske, jakte og se på tiurleik. I denne boka får du bli med oss på åtte spennende turer året rundt. Du lærer samtidig om natur og friluftsliv og får masse tips til egne turer. Så når du har lest ferdig, er det bare å pakke sekken og oppsøke egne eventyr ute i naturen. Boka kan glede både barn og voksne :-) Boka leveres med signatur og hilsen fra oss alle.

Pris kr 349,- (inkl. frakt)

På ville veier

Boka er delt inn i fire årstidskapitler med flere ulike artikler knyttet til hver årstid. Artiklene byr på spreke og intense opplevelser som vil inspirere både Finnmarkinger og folk ellers i landet til å pakke tursekken. Rikt illustrert med masse fantastiske bilder. Artiklene er også krydret med nyttige turtips, områdebeskrivelser og kulturhistorie. Ulike forfattere har bidratt på sitt spesialfelt. Her finner vi alt fra fyrrige fluefisketips til Finnmarksløpsvinnerens treningshemmeligheter. Boka passer for alle som har en trang til å komme seg ut i naturen, til å gå mot vinden, klyve berg og finne sine egne stier – både korte og lange.



Pris kr 349,- (inkl. frakt)







Villmarksbarna - en eventyrlig reise (DVD)

Dette er filmen som gikk på norske kinoer høsten 2019. I filmen får seerne bli med familien Krempig på reise inn i det nordvestlige Grønland. Hvilke opplevelser turen vil by på, er det ingen gitt å si. Grønlands villmark og inuittenes fangstkultur byr på spenning, utfordringer og mange nye erfaringer.


Pris kr 150,- (inkl. frakt)








Villmarksbarna 2 (DVD)

Runa er mer interessert i jakt, fiske og friluftsliv enn de fleste på sin alder. I denne sesongen av Villmarksbarna får vi være med Runa (9), hennes søsken Narve (5), Ida (12), og Guro (15), og foreldrene Inger og Lars på mange nye opplevelser. De drar på sommerskitur, en alternativ 17. mai-feiring på ei strand langt unna byen, på bretur og de er med på merking av reinkalver. De bygger fuglekasser som de setter ut tidlig på våren og vi får ta del i en opplevelsesrik reise til Alaska hvor vi møter både fjellsau, jordekorn og kanskje kommer også en grizzlybjørn?

Pris kr 150,- (inkl. frakt)





Villmarksbarna (DVD)

Runa (8) er mer interessert i jakt, fiske og friluftsliv enn de fleste på sin alder. Hun tilbringer mye av fritiden ute i skog og mark, og dette gjør hun sammen med sine søsken Narve (4), Ida (10), Guro (13), mamma Inger og pappa Lars. Bli med i Finnmarks vakre natur på bl.a. bjørnesafari, rypejakt og snøhuletur.

Pris kr 150,- (inkl. frakt)






Små føtter i stor natur

DVDen "Små føtter i stor natur" er ment som en inspirasjon til foreldre og barn.
I dagens samfunn utgjør tv-spill og datamaskiner en stor del av barns fritid. Kanskje kan tv-episodene i denne serien lokke fram lysten på mer tid ute i naturen. Vi tror og håper det! Bli med til flotte steder gjennom alle årstider. Altafjella, Finnmarksvidda, Sørøya, Rolvsøy, Loppa, Pasvik, Dividalen og Svalbard. Jakt- og fisketurer, snarefangst, hundekjøring, skikjøring, 17-mai feiring, snøhuletur, fuglefjell, tiurleik og masse mer! Og ikke minst - mange lykklige stunder for barn og voksne!

Pris kr 180,- (inkl. frakt)





Bildearkiv

Leverer digitale naturbilder av varierte motivområder. En del av bildematerialet ligger på www.krempig.no, men tar gjerne forespørsler på motiver som ikke er representert på nett, da 1000 vis av bilder finnes i hjrmmearkiv. Hovedtema er natur- og friluftsbilder fra nordområdene.

Jeg er i ferd med å bygge opp en bildebase i Norges fremste bildebyrå for naturbilder – Samfoto.









Fri

Bok om et friår med unger. Turer fra Finnmark, Troms, Sør Norge og Alaska.
Boka er dessverre utsolgt











Jakten på fjellrypa

Dette er ikke bare en bok om fjellrypejakt. Det er minst like mye en bok om stemning. Det er en bok som gir deg naturopplevelser du sent vil glemme. Her vil du få inspirasjon til selv å dra ut i en natur som er storslått og vakker. Gang på gang vil du bli overrasket - over naturen og ikke minst denne fantastiske fuglen, fjellrypa.
Mange gode historier og tips får du med på kjøpet!

Boka er dessverre utsolgt.







En del av viksomheten består også av:

· Reportasjer med tekst og bilder til ulike tidsskrifter i inn- og utland

· Bildesalg til privatpersoner og firma i utsmykkingssammenheng

· Bildevisninger og foredrag for foreninger, lag og firmaer

· Oppdragsfotografering for diverse firmaer og virksomheter

Webdesign: Per Arne Askeland - Copyright fotos: Lars H. Krempig