Om Krempig.no
Mitt navn er Lars Haukanes Krempig (f 1969). Jeg er oppvokst i fjellbygda Kyte på Voss. Det var her den lidenskaplige interessen og lidenskapen for friluftsliv, natur og fotografering starta.

Sammen med kone og fire barn er jeg godt etablert i Alta – lengst nord i landet. Natur og friluftsliv er altoppslukende interesser. I tillegg til å jobbe som naturfotograf jobber jeg også som lærer i friluftsliv ved Øytun folkehøgskole. I løpet av året blir det mange døgn ute i naturen der kamera alltid er med. Jeg liker meg ekstra godt i nordområdene og trives når kulda biter i kinnene.

Jeg brenner for det enkle friluftslivet og trives ekstra godt med børse eller fiskestang i hånda. Jeg ser store fotografiske utfordringer i å ta bilde av natur. Stemninger, landskap, dyr og fugler – alle motiver fanger min interesse. Ikke minst ser jeg store utfordringer i å ta bilder av det jeg selv liker å drive på med ute i den frie natur – friluftsliv, jakt og fiske. Naturlig nok preger dette mitt bildearkiv.

Jeg er medlem i Norske Naturfotografer og er i ferd med å bygge opp en bildebase i Norges fremste bildebyrå for naturbilder – Samfoto.

Jeg leverer jenvnlig bilder og artikler til ulike tidsskrifter og forlag. Har årlig ansvar for utgivelse av kalenderen Natur i Nord. Forløpig har jeg gitt ut to bøker (”Jakten på fjellrypa” og ”Fri – friår, friluftsliv, friluftsbarn”).

Webdesign: Per Arne Askeland - Copyright fotos: Lars H. Krempig